RUSH eye care
Følg os på Facebook

Forhandlerinfo:

Produktet kan købes hos følgende forhandlere:

  • Matas butikker
  • Helsekost butikker
  • Apoteker
  • Salling stormagasiner

Eller direkte i netbutikken: www.naturalcareshop.dk

Kundeservice...
Har du spørgsmål til vores produkter, eller brug for råd og vejledning er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice:


Telefon: 3543 8585
Fax: 3543 8787
E-mail: info@cosmediccare.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 

RUSH eye care

 

SLUT MED TRÆTTE OG HÆVEDE ØJNE
Bliv frisk og klar ’in a rush’ – nemt og effektivt!


Juhldal RUSH eye care er en forfriskende og kølende øjengel, der hurtigt og effektivt strammer op og hæmmer og mindsker hævelser omkring øjnene. Præcis når der er behov for det.

Mærk straks forskellen
RUSH eye care påføres let den fine hud omkring øjnene og kan anvendes såvel over som under make-up. Den dejlige gelkonsistens absorberes hurtigt i huden og i modsætning til mange cremer fedter den ikke. I løbet af få minutter er virkningen overbevisende og man kan både se og mærke, at man ser friskere og mere veloplagt ud.

RUSH eye care fjerner ikke permanente rynker, men hjælper til en stabilisering af fugtbalancen. På kort sigt giver produktet et kølende fugtboost og på lang sigt bevares et friskt og ungdommeligt udseende.

Til travle kvinder og mænd…
RUSH eye care hjælper straks huden til at genvinde dens naturlige spændstighed og fugtbalance, som kan være meget tiltrængt efter nattesøvnen, ved trætte ’skærm-øjne’, efter en lang arbejdsdag eller inden festen/dagen derpå. Med den eksklusive emballage dosseres gelen let og er nem at have med på farten.

Hemmeligheden er…
RUSH eye care er 100 pct. naturbaseret og fremstilles bl.a. af fugtgivende og plejende aloe vera, blødgørende og fugtbevarende olier fra abrikoskerner, gulerod, rosentræ, lavendel og bergamot. Det er dog de økologisk dyrkede hvedekim, der sikrer den bemærkelsesværdigt hurtige samt opstrammende effekt. For at få den bedste virkning afbrydes hvedekimens spiringsproces på et ganske præcist tidspunkt - når der er opnået den optimale komposition af aminosyrer, der bedst hjælper hudens hornlag til at genvinde sin naturlige og optimale fugtbalance.

Bemærk RUSH eye care har en naturlig duft af hvede. Af hensyn til den sarte hud omkring øjnene, har vi valgt ikke at ’kamuflere’ denne duft med parfume.

Relanceret i februar 2012 med forbedret recept samt i ny og eksklusiv emballage med brugervenlig pumpe og i airless-beholder. 
 

 


Indhold: 15 ml

Varenummer: 888891

 

Vejl. udsalgspris: kr. 229,00

Ingredienser: 

Aqua, Cichorium Intybus Root Oligosaccharides, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Akryloyldimethyl Taurate Copolymer, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Squalane, Glycerin, Hydrolyzed Wheat protein, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Persea Gratissima Oil Unsaponifiables, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Polysorbate 60, Daucus Carota Satavia Root Extract, Beta Carotene, BHT, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Ascorbyl Palmitate, Gluconolactone, PVP, Sodium Benzonate, Potassium Sorbate.

 

 

(Tidligere varenummer: 888884)

 
Webdesign: MediaConnect ApS